“Mondialisering“ is niet zomaar één van de laatste modewoorden in de wielersport. Wielrennen is een wereldzaak geworden met één opvallende constante : de immense populariteit.

Ronde van Vlaanderen

Deze koers is in België verheven tot de belangrijkste ééndagswedstrijd bij de profs. De “koers” leeft niet alleen in België, maar ook wereldwijd. MGVD heeft een prachtige VIP lounge aan de finish in Oudenaarde met een unieke VIP formule die u en uw klanten toelaat om helemaal op te gaan in deze spannende wedstrijd : beleef wielerpassie vanop de eerste rij !

Vraag naar ons VIP programma Ronde van Vlaanderen via ons contactformulier. Of bekijk onze vorige editie op de volgende pagina (Ronde Van Vlaanderen).

Tour de France

De grootste en meest bewogen wielerwedstrijd ter wereld…die mag je niet missen. Wilt u uw klanten of medewerkers eens goed verwennen ? Een dagje Tour de France is dan de oplossing !

Vraag naar ons VIP programma Tour de France via ons contactformulier. Of bekijk onze geplande editie op de volgende pagina (Tour de France).